به گزارش راهبرد معاصر، دکتر الهام اختری، متخصص طب ایرانی با اشاره به این مساله گفت: پوست لیموهای کوچک به رنگ سبز و زرد را نباید دور ریخت. بعد از اینکه این پوستهای پر خاصیت بعد فرآیند آبگیری، خوب خشک شدند، آن را آسیاب (نیمه درشت) کنید.
وی تاکید کرد: این پودر لیمو طلایی رنگ، با عطر و طعم بی نظیرش مقوی هضم کبد و معده است. از تولید بلغم اضافی در بدن جلوگیری میکند و تقویتکننده هضم است.
دکتر اختری گفت: مصرف پودر پوست لیمو به دلیل اثر عالی که دارد، به بیماران مبتلا به کبد چرب، فشار خون و افراد دچار آکنه و چاقی توصیه میشود. بهتر است این افراد قبل و بعد از صرف غذا؛ در حد یک قاشق چایخوری از این پودر را میل کنند./ صد آنلاین